INDOORKOMPETITIE

De kompetities starten eind september/begin oktober en eindigen eind maart,  u kunt hiervoor  inschrijving via toernooi.nl, via de link op de home pagina komt u direkt bij de juiste kompetitie. Wilt u niet inschrijven via toernooi.nl, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u nog inschrijven, maar zijn de kompetities al gestart, bel dan even, wellicht is het toch nog mogelijk om mee te doen, ook voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen: nr. 0492-463664.

CONTRACTEN: Reserveer een baan voor het hele seizoen/jaar

Indien u gedurende het hele winterseizoen of het hele jaar op een vaste dag en tijd een baan tot u beschikking wilt hebben kunt u het beste zo snel mogelijk reserveren. Om te weten welke uren nog vrij zijn kunt u bellen met Bart van de Rijdt: 0492-463664. U kunt hier ook een inschrijfformulier printen.

KERSTTOERNOOI

De inschrijving voor het kersttoernooi kan via de link op de home pagina van begin november tot 5 december. Het kersttoernooi start op vrijdagavond voor kerst en op 30 december zijn de finales. Kerstavond en de kerstdagen wordt in principe niet gespeeld, de overige dagen wordt van 9:00 tot 23:00 uur gespeeld, maar u kunt aangeve wanneer u verhinderd bent.

Naar boven