Inschrijven

INDOORKOMPETITIE

De kompetitie start eind september/begin oktober en eindigen eind maart,  u kunt hiervoor  inschrijving via toernooi.nl, via de link op de home pagina. Wilt u niet inschrijven via toernooi.nl, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u nog inschrijven, maar is de kompetitie al gestart, bel dan even, wellicht is het toch nog mogelijk om mee te doen, ook voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen: nr. 0492-463664.

CONTRACTEN: Reserveer een baan voor het hele seizoen/jaar

Indien u gedurende het hele winterseizoen of het hele jaar op een vaste dag en tijd een baan tot u beschikking wilt hebben kunt u het beste zo snel mogelijk reserveren. Om te weten welke uren nog vrij zijn kunt u bellen met Bart van de Rijdt: 0492-463664. U kunt ook een inschrijfformulier printen via de link op de homepage.

KERSTTOERNOOI

Wij houden Kerst 2023 geen kersttoernooi. De inschrijving voor het kersttoernooi kan via de link op de home pagina van begin november tot 5 december. Het kersttoernooi start op vrijdagavond voor kerst en op 30 december zijn de finales. Kerstavond en de kerstdagen wordt in principe niet gespeeld, de overige dagen wordt van 9:00 tot 23:00 uur gespeeld, maar u kunt aangeve wanneer u verhinderd bent.