Tennis

D'n Ouwe Toren Tennis & Squash is het hele jaar geopend. De hal beschikt over 6 indoor tennisbanen, waarvan 4 hardcourt (Plexipave) banen en 2 tapijt banen, prima LED verlichting en een gezellige kantine.  U kunt bij ons dan ook het hele jaar terecht voor een uurtje tennis. U kunt bellen (0492-463664) om op een bepaald tijdstip een of meerdere tennisbanen te reserveren.

Een avond of middag tennis en/of squash met uw eigen gezelschap?

Op de zaterdagavonden en zondagmiddag is onze hal zéér geschikt om een toernooi te organiseren voor uw vereniging, familie of bedrijf. U kunt dan ook de hele accommodatie reserveren, zodat u met u eigen gezelschap de hele kantine tot uw beschikking heeft.  Slechts enkele banen huren voor uw eigen toernooitje kan ook. Wij hebben hiervoor diverse aanbiedingen, u kunt hiervoor contact opnemen met Bart van de Rijdt 0492-463664.

Tenniscontracten

Naast losse baanhuur kunt u bij ons ook terecht voor contracten. Wij werken met contracten voor het winterseizoen of voor het hele jaar. Deze contracten lopen respectievelijk van september tot en met april en het hele jaar, waarbij u kunt starten in september of in mei. Met name voor de wintercontracten adviseren wij u tijdig contact met ons op te nemen, aangezien de avonduren vaak al ruim van  tevoren vol geboekt zijn. Tijdens de zomerperiode, van 1 mei t/m 31 augustus hebben wij de 10x kaart. U kunt dan 10 uur tennissen en/of squashen voor slechts € 125,-, u betaald dus slechts € 12,50 per baan per uur ongeachte het aantal personen.

Competitie

Tijdens het winterseizoen organisteren wij op maandag en vrijdag een damesdubbel competitie. Deze competitie start eind september en loopt tot en met maart. U dient vooraf in te schrijven, waarbij u uw dag en tijd van voorkeur kunt opgegeven. U wordt dan ingedeeld in een poule zoveel mogelijk op sterkte volgens een schema dat op de eerste speeldag wordt uitgereikt.
Inschrijven voor één of beide competities kan via toernooi.nl te vinden via een link op de home pagina. U kunt ook bellen (0492 - 463664) of een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tennisles

Voor tennislessen kunnen wij u in contact brengen met gediplomeerde tennisleraren die indoor tennislessen geven in D'n Ouwe Toren.