Tennis

D'n Ouwe Toren Tennis & Squash is het hele jaar geopend. De hal beschikt over 6 indoorbanen tennisbanen met een uitstekend tapijt, prima verlichting en een gezellige kantine.  U kunt bij ons dan ook het hele jaar terecht voor een uurtje tennis. U kunt bellen (0492-463664) om op een bepaald tijdstip een of meerdere tennisbanen te reserveren.

Een avond of middag tennis en/of squash met uw eigen gezelschap?

Op de zaterdagavonden en zondagmiddag is onze hal zéér geschikt om een toernooi te organiseren voor uw vereniging, familie of bedrijf. U kunt dan ook de hele accommodatie reserveren, zodat u met u eigen gezelschap de hele kantine tot uw beschikking heeft.  Slechts enkele banen huren voor uw eigen toernooitje kan ook. Wij hebben hiervoor diverse aanbiedingen, u kunt hiervoor contact opnemen met Bart van de Rijdt 0492-463664.

Tenniscontracten

Naast losse baanhuur kunt u bij ons ook terecht voor contracten. Wij werken met contracten voor het winterseizoen of voor het hele jaar. Deze contracten lopen respectievelijk van september tot en met april en het hele jaar, waarbij u kunt starten in september of in mei. Met name voor de wintercontracten adviseren wij u tijdig contact met ons op te nemen, aangezien de avonduren vaak al ruim van  tevoren vol geboekt zijn. Tijdens de zomerperiode, van 1 mei t/m 31 augustus hebben wij de 10x kaart. U kunt dan 10 uur tennissen en/of squashen voor slechts € 100,-, speelt u met 4 personen, dan betaald u dus slechts € 2,50 per persoon per uur.

Competitie

Tijdens het winterseizoen kunt u de gehele week meedoen aan onze competities.
Van maandag t/m vrijdag organiseren wij een damesdubbel competitie. Deze competitie start eind september en loopt tot en met maart. U dient vooraf in te schrijven, waarbij u uw dag en tijd van voorkeur kunt opgegeven. U wordt dan ingedeeld in een poule zoveel mogelijk op sterkte volgens een schema dat op de eerste speeldag wordt uitgereikt.
Voor een heerlijke partij herendubbel kunt u bij ons op de zondag terecht. Deze competitie start in oktober en loopt tot en met maart. Ook voor deze competitie moet u vooraf inschrijven en speelt u in een poule zoveel mogelijk op sterkte volgens een schema wat op de eerste speeldag wordt uitgereikt.
Op zaterdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur is er een competitie voor herendubbel-teams met speelniveau 6 en hoger. Voor deze competitie schrijft u in met een team van minimaal 4 heren alle met speelniveau 6 of hoger. De herendubbel-teams competitie start half oktober en eindigt half maart.
Inschrijven voor één of meerdere competities kan via toernooi.nl te vinden via een link op de home pagina. U kunt ook bellen (0492 - 463664) of een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kersttoernooi

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij het kersttoernooi. Het toernooi start vrijdagavond voor de kerst en de finales zijn 30 december. Tijdens de feestdagen wordt indien mogelijk niet gespeeld, de overige dagen spelen we van 9:00 tot 23:00 uur. Inschrijven hiervoor kan via deze site, de inschrijving start begin november en sluit op 5 december.

Tennisles

Voor tennislessen kunnen wij u in contact brengen met gediplomeerde tennisleraren die indoor tennislessen geven in D'n Ouwe Toren.